Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Lid worden

Als u besluit om Krav Maga bij Krav4Defense te gaan beoefenen dient u lid te worden. Regelmatig organiseert Krav4Defense hiervoor kennismaking seminars of kom eens langs voor een proefles. Als u hierna besluit lid te worden dient u de inschrijfformulieren die u hier kunt downloaden duidelijk, leesbaar en volledig ingevuld, samen met een pasfoto en een kopie van uw legitimatiebewijs op de eerste lesdag mee te nemen.

Download hier uw K4D school inschrijfformulier.

Daarnaast is het natuurlijk zoals bij elke serieuze Krav Maga school verplicht om direct ingeschreven te staan bij de International Krav Maga Federation.

Meld je hier digitaal aan bij de bond (IKMF), maar overleg altijd éérst met je eigen sportschool!!

Wanneer u geen PDF bestanden kunt openen kunt u hier een gratis reader downloaden: http://get.adobe.com/nl/reader/ 


Lidmaatschap IKMF (International Krav Maga Federation)

Iedere student is tevens verplicht om lid te worden van de International Krav Maga Federation (IKMF), de overkoepelende bond. Zonder dit lidmaatschap kunt u niet deelnemen aan de trainingen. U krijgt met dit lidmaatschap de mogelijkheid deel te nemen aan examens en te groeien in het systeem. Bij het eerste examen wordt ook een IKMF paspoort verstrekt waarmee u korting krijgt op seminars in binnen- en buitenland en gratis kunt trainen (tot 1 maand) bij andere IKMF Krav Maga clubs in het buitenland. De kosten voor het lidmaatschap bij de IKMF bedragen €25,- per kalenderjaar.
Aanmelding en lidmaatschap van de bond IKMF gaan via de IKMF-NL pagina en altijd in samenspraak met de school.