Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

2018 starten met Krav Maga wees er tijdig bij

Direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp!
Kijk
voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en Tarieven op deze site en kom een proefles volgen voor €10.- Tot snel.

 

Wist je trouwens dat K4D de éérste en énige
echte Krav Maga
school
met alléén maar IKMF erkende Expert level
instructeurs is én al 10 jaar
(zonder schreeuwerige reclames)
in Hoofdddorp zit?
    

E 112


10 jaar Krav4Defense,

Krav Maga Hoofddorp.

Vóór en boven de hype uit

Krav Maga kwaliteit #1.

 

Krav4Defense

"If you look like food, you will be eaten..."

Voor wie is Krav Maga?
KRAV MAGA (IMI system – IKMF) kan bij KRAV4DEFENSE door iedereen worden beoefend, ouder dan 18 jaar en zonder strafblad. Tussen 16 en 18 jaar is lid worden van Krav4Defense mogelijk in overleg met de leraren van K4D en met toestemming van ouders/verzorgers.
Waar we voor staan?
Het fysiek en mentaal weerbaar maken van mannen en vrouwen, zowel jong als oud, om in de steeds harder wordende agressieve maatschappij een reële kans te creëren om weer veilig en gezond thuis te komen.
Ons doel:
Het doel van KRAV4DEFENSE is studenten te leren om zich effectief te kunnen verdedigen tegen verschillende vormen van verbale- en vooral fysieke agressie, gericht tegen zichzelf of anderen. Hierbij worden tevens de wettelijke begrippen als noodzakelijke verdediging, ogenblikkelijkheid, wederrechtelijkheid, proportionaliteit en subsidiariteit uit de Nederlandse wetgeving meegenomen.
Er zijn veel zelfverdedigingsporten, systemen en mystieke doctrines die allen hun eigen waarde hebben. KRAV MAGA (IMI system – IKMF) , is een dynamisch systeem dat dagelijks wordt getest in de echte wereld en hierdoor de meest effectieve technieken heeft en ontwikkelt. Mede daarom hebben o.a. verschillende veiligheidsorganisaties (FBI, NSA, Navy SEALS, etc.) gekozen voor dit systeem.
KRAV4DEFENSE geeft lessen in onder andere het civiele systeem. Dit systeem is gebaseerd op reële, realistische verdedigingen tegen ongewapende- en zelfs gewapende aanvallen, bedreigingen en aanrandingen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke reacties en de snelste-, meest effectieve- en directe tegenaanvallen om de aanvaller(s) te stoppen of uit te schakelen en jezelf in veiligheid te brengen.