Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Voor wie is Krav Maga

Krav Maga bestaat uit eenvoudige intuïtieve technieken die gemakkelijk zijn aan te leren en welke echt effectief zijn. Ze zijn gebaseerd op logische, natuurlijke, grof motorische reacties van het lichaam waardoor het systeem ook tijdens extreme druk in stresssituaties kan worden toegepast. Een goede fysieke en/of mentale conditie is geen voorwaarde om met de les(sen) en/of cursus(sen) te kunnen starten, net zo min als dat men een gevechtssport of martial arts achtergrond nodig heeft. In tegendeel, iedereen, man, vrouw, jong, oud, (vanaf 16 jaar en zonder strafblad), kan meedoen !! Er wordt getraind op eigen niveau, dat wil zeggen in de fysieke en mentale conditie waarin men zich bevindt. Naarmate de cursus(sen) vorder(t)(en) bereik je al snel een hoger niveau. Fysieke factoren zoals de bouw, kracht, lenigheid, snelheid, en uithoudingsvermogen - eigenlijk de lichamelijke conditie - zijn belangrijk tijdens de training en zeker tijdens een geweldsconfrontatie of incident. Ook de mentale conditie en instelling tellen dan zwaar mee, vandaar dat ook dit tijdens de lessen de aandacht heeft en er door het vergroten van tactisch inzicht en het zelfvertrouwen grote winst valt te behalen. Nogmaals, iedereen kan meedoen !!