Krav 4 KidzK4K hor 640x240px

 

Krav Maga voor kinderen (5 t/m 10 jaar)

Tijdens de Krav Maga Kids lessen leert uw kind spelenderwijs om te gaan met de meest uiteenlopende situaties. In de lessen worden deze situaties nagebootst in diverse spelvormen. Zo leert uw kind situaties goed in te schatten, conflicten te vermijden, om te gaan met agressie en geweld,  en zichzelf op gepaste wijze te verdedigen.

In de lessen wordt aandacht besteed aan:
- motoriek, reactievermogen en conditie
- discipline, respect en zelfbeheersing
- verbale en fysieke weerbaarheid
- reageren bij calamiteiten als brand en paniek
- overwinnen van angst en verleggen van eigen grenzen

Uw kind leert voor zichzelf op te komen en zelfvertrouwen uit te stralen. Het kan zo op groeien tot een fysiek en mentaal weerbaar individu. Plezier hebben staat in de lessen centraal. Alle lessen worden gegeven in een veilige leeromgeving.

Krav Maga voor tieners (11 t/m 15 jaar)

Vanaf de tiener leeftijd wordt er steeds meer aandacht besteed aan de technieken die ook aan volwassen worden gegeven:
- loskomen uit grepen
- verdedigen tegen slaan, schoppen, meerdere tegenstanders
- verdedigen tegen aanvallen met een stok of mes
- grondtechnieken

De tieners leren zichzelf verdedigen in uiteenlopende agressieve en bedreigende situaties. Naast de fysieke zelfverdediging wordt er ook aandacht besteed aan de-escalerend handelen, persoonlijke grenzen aangeven, mentale weerbaarheid, respect en discipline. Door de trainingen gaan de tieners veiliger en zelfverzekerder door het leven.

Lestijden vanaf 1 februari 2017

Kinderen   (5t/m 10 jaar) woensdag  15.00-16.00 uur €20/maand
Tieners      (11 t/m15 jaar) woensdag  16.00-17.00 uur €20/maand

Praktische informatie
De trainingslocatie is Waddenweg 83 in Hoofddorp. De lessen Krav Maga voor kinderen en tieners worden verzorgt door Naiem. Hij is gecertificeerd civilian instructor, kids instructor en geoefend in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.Voor vragen kunt u middels onderstaand contactformulier ons een bericht sturen...

Maar u kan ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.