Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Krav Maga voor dames

Nederland is relatief een veilig land. Helaas komen ook in Nederland situaties voor met geweld tegen vrouwen.
Denk aan situaties als voor de pinautomaat, openbaar vervoer, in en om het huis, op het strand of in een park en vergeet het nachtleven niet. Deze vrouwen hebben één ding gemeen: ze willen zich graag verdedigen, maar weten niet hoe en voelen zich machteloos.
Naar aanleiding hiervan is er binnen de IKMF is er een speciaal programma voor vrouwen ontwikkeld, genaamd "stay away".
Een meerdaagse cursus van 1 tot 10 seminars waarin d.m.v. krav maga technieken, psychologie, scenario training hard gewerkt wordt aan weerbaarheid.
Vrouwen hebben vaak het beeld dat krav maga niet voor hun is, te hard en gewelddadig. Wanneer je filmpjes bekijkt op youtube kan dit de indruk wekken dat mensen dit beeld krijgen. Wat men daar ziet is vaak geen krav maga en als dat het wel is zijn het high level studenten of instructeurs die even aan de wereld willen laten zien hoe goed ze zijn. daarmee veel mensen onbedoeld krav maga schuw maken.
Het vrouwen programma draagt daarom ook niet de naam krav maga maar stay away. De training is aangepast aan de doelgroep en lijkt in veel opzichten niet op het krav maga uit de reguliere trainingen. De deelnemers moeten in zeer korte tijd weerbaar worden en derhalve is het programma eenvoudig maar doeltreffend. Nadat vrouwen deze trainingen gevolgd hebben zijn ze niet meer hetzelfde als voorheen. Partners kijk uit!! :-)
Krav4Defense is een van de geselecteerde IKMF scholen met gecertificeerde "stay away" instructeurs, welke regelmatig seminars speciaal voor vrouwen aanbied.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.