Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Graduaties

Bij Krav Maga kent men niet, in tegenstelling tot andere budosporten, "bandgradaties". Krav Maga hanteert in het Civiele systeem wel een levelniveau, bestaande uit een P (=Practitioner) level, dat bestaat uit 5 sublevels (P1 t/m P5). Een G (=Graduate) level, dat bestaat uit 5 sublevels (G1 t/m G5), en een E (=Expert) level, ook bestaand uit 5 sublevels E1 t/m E5). Het hoogste niveau wat men in Krav Maga kan halen is het Master niveau, wat uit 3 sublevels bestaat.  
Voor elk niveau is een lesprogramma opgezet. Men dient over specifieke kennis te beschikken voor het behalen van elke graduatie. Voor het behalen van een opvolgend level moet een examen worden afgelegd waarin tevens de eerdere technieken worden herhaald. Hierdoor wordt een brede basis gegarandeerd. Hoe hoger het niveau, des te langer het examen zal duren. Tijdens het examen wordt getest op technisch -, theoretisch- en tactisch niveau binnen de verschillende onderdelen van de zelfverdediging en het gevecht.

P Levels

G Levels

E Levels