Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

2018 starten met Krav Maga wees er tijdig bij

Direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp!
Kijk
voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en Tarieven op deze site en kom een proefles volgen voor €10.- Tot snel.

 

Wist je trouwens dat K4D de éérste en énige
echte Krav Maga
school
met alléén maar IKMF erkende Expert level
instructeurs is én al 10 jaar
(zonder schreeuwerige reclames)
in Hoofdddorp zit?
    

E 112


10 jaar Krav4Defense,

Krav Maga Hoofddorp.

Vóór en boven de hype uit

Krav Maga kwaliteit #1.

 

Graduaties

Bij Krav Maga kent men niet, in tegenstelling tot andere budosporten, "bandgradaties". Krav Maga hanteert in het Civiele systeem wel een levelniveau, bestaande uit een P (=Practitioner) level, dat bestaat uit 5 sublevels (P1 t/m P5). Een G (=Graduate) level, dat bestaat uit 5 sublevels (G1 t/m G5), en een E (=Expert) level, ook bestaand uit 5 sublevels E1 t/m E5). Het hoogste niveau wat men in Krav Maga kan halen is het Master niveau, wat uit 3 sublevels bestaat.  
Voor elk niveau is een lesprogramma opgezet. Men dient over specifieke kennis te beschikken voor het behalen van elke graduatie. Voor het behalen van een opvolgend level moet een examen worden afgelegd waarin tevens de eerdere technieken worden herhaald. Hierdoor wordt een brede basis gegarandeerd. Hoe hoger het niveau, des te langer het examen zal duren. Tijdens het examen wordt getest op technisch -, theoretisch- en tactisch niveau binnen de verschillende onderdelen van de zelfverdediging en het gevecht.

P Levels

G Levels

E Levels