Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Examens

Het systeem van levels van het civiele Krav Maga is bij de IKMF didactisch stapelend opgebouwd. De principes, gegrond in natuurlijke reacties, komen telkens terug en vormen de brede basis voor alles wat daar uit voort vloeit. Startend met de P levels en uitbreidend naar de G levels wordt er telkens vanuit deze onderliggende vaardigheden gewerkt aan oplossingen voor minder of meer complexe (denk bv. aan wapens) aanvallen.

 

De examens voor de levels P1, P3, en P5 worden op locatie in Hoofddorp afgenomen door de instructeur(s) van Krav4Defense. De examens voor de levels P2, P4 en de de G levels worden landelijk (regionaal) op een centraal punt afgenomen door één of meerdere GIT instructeurs van IKMF uit Israël, eventueel bijgestaan door high level IKMF instructeurs uit Nederland.

 

De kosten van level testing (examen) zijn voor P-Level tests € 40,- (voor P1 €65,- dit is inclusief IKMF paspoort) en voor G-Level tests €45,-. Dit is altijd incl. diploma en level patch voor op de broek.