Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

2018 starten met Krav Maga wees er tijdig bij

Direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp!
Kijk
voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en Tarieven op deze site en kom een proefles volgen voor €10.- Tot snel.

 

Wist je trouwens dat K4D de éérste en énige
echte Krav Maga
school
met alléén maar IKMF erkende Expert level
instructeurs is én al 10 jaar
(zonder schreeuwerige reclames)
in Hoofdddorp zit?
    

E 112


10 jaar Krav4Defense,

Krav Maga Hoofddorp.

Vóór en boven de hype uit

Krav Maga kwaliteit #1.

 

Examens

Het systeem van levels van het civiele Krav Maga is bij de IKMF didactisch stapelend opgebouwd. De principes, gegrond in natuurlijke reacties, komen telkens terug en vormen de brede basis voor alles wat daar uit voort vloeit. Startend met de P levels en uitbreidend naar de G levels wordt er telkens vanuit deze onderliggende vaardigheden gewerkt aan oplossingen voor minder of meer complexe (denk bv. aan wapens) aanvallen.

 

De examens voor de levels P1, P3, en P5 worden op locatie in Hoofddorp afgenomen door de instructeur(s) van Krav4Defense. De examens voor de levels P2, P4 en de de G levels worden landelijk (regionaal) op een centraal punt afgenomen door één of meerdere GIT instructeurs van IKMF uit Israël, eventueel bijgestaan door high level IKMF instructeurs uit Nederland.

 

De kosten van level testing (examen) zijn voor P-Level tests € 40,- (voor P1 €65,- dit is inclusief IKMF paspoort) en voor G-Level tests €45,-. Dit is altijd incl. diploma en level patch voor op de broek.