Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp is AVG conform

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

September start Krav4Defense weer met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe gratis een keer mee!  Er is nu voldoende ruimte in de startgroep!

Wist je trouwens dat K4D de éérste echte Krav Maga school is met alléén maar internationaal IKMF erkende Expert level instructeurs én al 10+ jaar in Hoofdddorp zit?    
E 112


Krav Maga Hoofddorp is #1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!

Dus laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Serge Westercappel, E1
CIVILIAN INSTRUCTOR /COMBAT FIGHTER INSTRUCTOR /LAW ENFORCEMENT INSTRUCTOR


Als jongetje van 4½ stond Serge naast de judomat te popelen om ook mee te mogen doen. Het grootste cadeau voor zijn 5e verjaardag was dan ook een judopak en zijn eerste judoles. Dit moment staat symbool voor hoe sport zich heeft verweven in zijn leven. Uiteindelijk is Serge bijna 15 jaar bezig geweest met judo. In deze periode en daarna heeft hij ook andere sporten beoefend zoals: krachttraining, hardlopen, karate, kickboksen en zwemmen.
Krav Maga is volgens Serge het systeem wat alles bij elkaar brengt. Het trainen van reactievermogen en conditie, het omgaan met tegenslagen, conflicthantering en fighter spirit.
Dat Serge fysiek bezig zijn belangrijk vindt komt naar voren uit de keuze die hij destijds heeft gemaakt om ruim 6 jaar te werken als onderofficier bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Daar heeft hij onder meer gewerkt in de grensbewaking en bij een speciale observatie- en aanhoudingseenheid. Inmiddels is hij werkzaam als bedrijfsmaatschappelijk werker voor de gemeente Den Haag. Hier ziet hij dagelijks ambtenaren van deze gemeente, die uit balans zijn, in conflictsituaties zitten met collega's/leidinggevenden, financiële problemen en/of ontwrichte privésituaties hebben. Voor deze medewerkers is hij een coach en klankbord in de oplossing van hun situatie en streeft hij er naar dat deze medewerkers weer in balans komen.
Na 5 jaar trainen onder supervisie van Ronald Koster ontstond er het idee om de instructor course te gaan volgen, zodat hij zelf ook les kon geven. Na 180 uur trainen verzorgd door Experts van de International Krav Maga Federation(IKMF) waaronder Amnon Darsa, Dan Oren, Israel Cohen en Tamir Gilad, heeft hij deze opleiding met goed gevolg afgesloten. 
Momenteel geeft hij samen met Dennis Rijbroek en Ronald Koster de Krav Maga lessen bij Krav4Defense in Hoofddorp. Op aanvraag zijn er mogelijkheden voor Personal Training, waarin volgens een specifiek en persoonlijk trainingsprogramma wordt gewerkt in 1 op 1 situaties of kleine groepen.

Ook heeft hij aanvullende specialisaties waaronder Combat Fighter Instructor en     Law Enforcement Instructor.