Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Ronald Koster, E2
CIVILIAN INSTRUCTOR /WOMEN SELFDEFENSE INSTRUCTOR /KIDS INSTRUCTOR /COMBAT FIGHTER INSTRUCTOR /ADVANCED LAW ENFORCEMENT INSTRUCTOR /SWAT INSTRUCTOR /VIP INSTRUCTOR

Is Krav Maga instructeur (E2) en oprichter van KRAV4DEFENSE te Hoofddorp. Zijn ervaringen in andere systemen zijn vanaf zijn jongste jaren: Judo, verschillende Karate stijlen en de op deze stijlen en jiu Jitsu gebaseerde aanhouding- zelfverdediging- en opbrengtechnieken.
Ronald heeft na behoorlijk wat jaren in verschillende gremia voor de overheid te hebben gewerkt in onder andere recherche- en aanhoudingsverbanden, de IBT docenten opleiding bij de politieacademie voltooid en is al weer jaren werkzaam als IBT docent en toetser bij de Politie (betreft aanhouden, zelfverdediging, gebruik van vuurwapens, geweldsregelgeving en in zijn geval een aantal specialisaties en kerndocentschappen). 
Tijdens zijn carrière heeft hij ervaring opgedaan met betrekking tot agressie, bedreigingen, wapengebruik en hoe daar mee om te gaan. Hij liep echter vaak tegen een 'praktisch gat' tussen de op sport en traditie gestoelde trainingen en de praktijk aan.
Doordat hij via via van het vele malen praktischere Krav Maga systeem had gehoord heeft hij gezocht naar een school in NL (daar waren er begin jaren 2000 nog maar enkelen van).
Omdat dit was waar hij eigenlijk al jaren naar had gezocht, heeft hij de andere trainingen vaarwel moeten zeggen en is meteen begonnen met Krav Maga. Na jaren fanatiek trainen kreeg hij toestemming om deel te nemen aan de civiele instructeur cursus en heeft in mei 2006 onder leiding van onder andere Eyal Yanilov, Tamir Gilad en Avi Moyal (de huidige IKMF director!) de zware- maar geweldige trainingsmaanden in Duitsland afgesloten met het G2 instructors diploma. 
Daar is het niet bij gebleven, in de jaren erna volgden onder andere diploma’s voor de nog indrukwekkendere Law Enforcement Instructors course in Budapest en de Women Selfdefense, Kids Krav Maga, Combat Fighter instructor course en als ‘icing on the cake’ het SWAT instructor diploma in Duitsland. In 2018 heeft hij heir ook nog zijn VIP instructor course in Israel aan toegevoegd. Tijdens zijn periode bij de IKMF en verschillende reizen naar Israël heeft Ronald als IKMF Krav Maga Instructor intussen zijn E2 level behaald.

Binnen zijn dagelijkse functie als IBT docent zie je in de marginale tijd die hiervoor beschikbaar is ook duidelijke invloeden van Krav Maga terugkomen wat bijdraagt aan weerbaardere collega’s. Hij heeft naast zijn werk veel plezier om met Krav4Defense en Personal Trainingen het Krav Maga systeem uit te dragen naar mensen die op zoek zijn naar een reëel zelfverdedigingssysteem en een sportieve tijdsbesteding die voor hen zal bijdragen aan een veiliger en gezonde toekomst en hoopt dit nog jaren te mogen doen.