Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Dennis Rijbroek, E1
CIVILIAN INSTRUCTOR /KIDS INSTRUCTOR /LAW ENFORCEMENT INSTRUCTOR /WOMEN SELFDEFENSE INSTRUCTOR

Dennis is in 2008 in contact gekomen met Krav Maga. Voor die tijd was hij zoekende naar een vechtsport en of zelfverdedigingssport die goed aansloot bij zijn werkzaamheden. Hij heeft diverse sporten geprobeerd echter geen van allen bevielen hem of voldeden aan zijn verwachtingen. Hij zocht een verdedigingssport of systeem dat doeltreffend was en tevens rekening hield met principes voor verschillende aanvallen en situaties zoals met handen en voeten, maar ook met messen en bijvoorbeeld slagvoorwerpen. Uit ervaring weet hij dat de meeste situaties zich voordoen in openbare ruimtes en onveilige omgevingen (niet zijnde een dojo) met vaak meerdere aanvallers. Dit is iets waar niet veel vecht- of verdedigingssporten rekening mee houden. 

Nadat hij in 2007 op Discovery Channel een aflevering van Fight Quest had gezien over Krav Maga, had hij het vermoeden dat dit weleens heel goed bij zijn wensen aan zou kunnen sluiten. 

In 2008 opende Krav4Defense, een sportschool aangesloten bij de International Krav Maga Federation ( IKMF), zijn deuren in Hoofddorp.

Na de kennismaking les was hij gelijk verkocht. In zijn optiek was dit het doeltreffende, effectieve en, zeker niet onbelangrijk, proportionele, subsidiaire systeem en oplossing tegenover elke vorm van geweldsgebruik gericht tegen personen. De methode van lesgeven en het feit dat het makkelijk was aan te leren gaven voor hem de doorslag om zich in te schrijven en te starten met lessen. Ook vond hij het bijzonder prettig dat een bewijs van goed gedrag was vereist voor het deelnemen aan de lessen en lidmaatschap van de organisatie I.K.M.F. 

In 2012 werd Dennis gevraagd, door de instructeur, of hij het niet iets zou vinden om de instructeursopleiding bij de IKMF te gaan volgen. 


In 2013 kreeg hij de kans om aan de Civiel Instructor Course deel te nemen. Deze cursus gegeven door leden van het Global Instructor Team van de I.K.M.F. bestond uit drie delen van in totaal 24 dagen.

Hierbij kreeg hij les en instructie van Dan Oren, Amnon Darsa, Israël Cohen en Tamir Gilad.
Hij sloot deze zware opleiding met goed gevolg af en kreeg hierbij het bijbehorende diploma en de titel van Civil Instructor. Vanaf dat moment was hij bevoegd les te geven in het civiele Krav Maga systeem van de I.K.M.F. 

Hierna heeft hij zich verder verdiept binnen het verdedigingssysteem Krav Maga en aanvullende opleidingen gevolgd in zowel Nederland als Israël. 

Dennis is inmiddels gediplomeerd:
Civil Instructor
Kids Instructor
Law Enforcement Instructor, 

En kan en mag lessen verzorgen in het Civiele systeem aan kinderen vanaf 5 jaar en volwassen.
Voor het Law Enforcement systeem kan en mag hij Krav Maga lessen geven aan Beveiliging, Boa’s, Politie en overige al dan niet bewapende instanties. 

In het dagelijks leven werkt hij voor de overheid en verzorgt daarnaast Krav Maga lessen.