Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Tarieven

Het lidmaatschap bij Krav4Defense kost het volgende...:
- €45,- per maand (2x per week trainen, met de unieke mogelijkheid bij gevorderde en hogere levels zelfs meerdere uren trainen!)
- €15,-  (eenmalig) inschrijffgeld
Voor de eerste 2 maanden moet de contributie ineens vooruit betaald worden, daarna moet de contributie telkens maandelijks 1 maand vooruitbetaald worden.
Het is niet mogelijk om de contributie per automatische incasso te innnen, echter kunt u deze (eventueel met een periodieke overschrijving) overmaken op rekeningnummer NL53 RABO 0129 3585 92 t.n.v. Krav4Defense te Hoofddorp o.v.v. maandcontributie gevolgd door de bewuste maand.