Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

2018 starten met Krav Maga wees er tijdig bij

Direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp!
Kijk
voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en Tarieven op deze site en kom een proefles volgen voor €10.- Tot snel.

 

Wist je trouwens dat K4D de éérste en énige
echte Krav Maga
school
met alléén maar IKMF erkende Expert level
instructeurs is én al 10 jaar
(zonder schreeuwerige reclames)
in Hoofdddorp zit?
    

E 112


10 jaar Krav4Defense,

Krav Maga Hoofddorp.

Vóór en boven de hype uit

Krav Maga kwaliteit #1.

 

Lid worden

Als u besluit om Krav Maga bij Krav4Defense te gaan beoefenen dient u lid te worden. Regelmatig organiseert Krav4Defense hiervoor kennismaking seminars of kom eens langs voor een proefles. Als u hierna besluit lid te worden dient u de inschrijfformulieren die u hier kunt downloaden duidelijk, leesbaar en volledig ingevuld, samen met een pasfoto en een kopie van uw legitimatiebewijs op de eerste lesdag mee te nemen.

Download hier uw K4D school inschrijfformulier.

Daarnaast is het natuurlijk zoals bij elke serieuze Krav Maga school verplicht om direct ingeschreven te staan bij de International Krav Mage Federation.

Meld je hier digitaal aan bij de bond (IKMF), maar overleg altijd éérst met je eigen sportschool!!

Wanneer u geen PDF bestanden kunt openen kunt u hier een gratis reader downloaden: http://get.adobe.com/nl/reader/ 


Lidmaatschap IKMF (International Krav Maga Federation)

Iedere student is tevens verplicht om lid te worden van de International Krav Maga Federation (IKMF), de overkoepelende bond. Zonder dit lidmaatschap kunt u niet deelnemen aan de trainingen. U krijgt met dit lidmaatschap de mogelijkheid deel te nemen aan examens en te groeien in het systeem. Bij het eerste examen wordt ook een IKMF paspoort verstrekt waarmee u korting krijgt op seminars in binnen- en buitenland en gratis kunt trainen (tot 1 maand) bij andere IKMF Krav Maga clubs in het buitenland. De kosten voor het lidmaatschap bij de IKMF bedragen €25,- per kalenderjaar.
Aanmelding en lidmaatschap van de bond IKMF gaan via de IKMF-NL pagina en altijd in samenspraak met de school.