Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp Haarlemmermeeer

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

Start bij Krav4Defense met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe in januari gratis een keer mee!  Er is ruimte in de startgroep! Januari inschrijven géén inschrijfgeld!

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 10 jaar in Hoofdddorp zit?    

Krav Maga Hoofddorp is
#1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!


Laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Veel gestelde vragen

Vraag;
Is Krav Maga net zoiets als budosporten als karate of judo? 
Antwoord; 
Nee! Bij Krav Maga leer je om vanuit "natuurlijke" reacties, gevolgd door eenvoudige, effectieve, realistische, niet aan sportregels gebonden en in de praktijk bewezen bewegingen jezelf te verdedigen.

 

Vraag;
Moet ik kennismakings- of proeflessen nemen of kan ik meteen lid worden? 
Antwoord;
Proeflessen zijn er om mensen met het systeem kennis te laten maken. Een of twee maal per jaar organiseert Krav4Defense kennismaking seminars. Deze trainingen laten een breed spectrum van Krav Maga zien en bieden ook gelegenheid om elkaar te leren kennen. Houd de site en de FB pagina in de gaten voor een volgend seminar. Een keer mee trainen met meer- en minder gevorderden behoort als de les er zich toe leent ook de mogelijkheden. Er worden dan technieken uit diverse levels behandeld. Een proefles kost € 10,00 en dient vooraf per mail te worden bevestigd.
Vraag; 
Wat zijn de kosten van een lidmaatschap bij Krav4Defense?
Antwoord;
Een lidmaatschap bij Krav4Defense kost €40 per maand, per 1 juli 2016 €45 per maand. Hiervoor kunt u 2 avonden per week trainen (op maandag- en woensdagavond) hoe hoger het level hoe meer uren je kunt trainen voor dit bedrag. Bij inschrijving moeten de eerste twee maanden incl. inschrijfgeld (€15) vooruit betaald worden. Daarnaast moet u ook inschreven zijn bij de bond, de IKMF, dit kost €25 per kalenderjaar.

 

Vraag; 
Zijn er ook nog bijkomende kosten om Krav Maga te beoefenen?
Antwoord;
Ja net als bij andere sportieve bezigheden zijn er nog wat bijkomende kosten. Denk hierbij aan zaalschoenen, kleding en beschermers. De kosten van deze artikelen kun je deels terugvinden in onze 'shop'. Ook zijn er de leveltest kosten en kun je je voorstellen dat deelname aan (speciale) seminars kosten met zich meebrengen. Als IKMF lid krijg je wel korting op deze IKMF seminars.

 

Vraag
Moet je speciale kleding aan tijdens de lessen??
Antwoord;
Ja, het Krav Maga trainingstenue bestaat uit een zwarte IKMF broek, wit IKMF t-shirt of K4D clubshirt met schone zaalschoenen en het verplichte bitje en de toque. Deze artikelen kun je terugzien in onze 'shop'. Afhankelijk van level en trainingen komen er ook nog beschermers bij. De schoenen die het meest gebruikt worden zijn indoor basketbal, fitness, crossfit, worstel of andere zaal schoenen zolang je er maar lekker op kunt bewegen en er geen scherpe of gevaarlijke delen aan zitten. Zo nu en dan trainen we ook (buiten) in je dagelijkse werkkleding.

 

Vraag; 
Hoe ziet het IKMF Krav Maga examenuniform er uit en waar moet ik als ik slaag de Krav Maga level patch op mijn broek  bevestigen?
Antwoord; 
Het examentenue bestaat uit een wit IKMF t-shirt dat in de zwarte IKMF broek met Krav Maga logo (en na je examen met level patch) gedragen wordt. De level patch wordt onder het Krav Maga logo op de linkerbroekspijp ter hoogte van het kruis gedragen. 

 

Vraag;
Ik heb geen enkele ervaring met vechtsport of -systemen, kan ik wel meedoen met anderen die die ervaring wel hebben?
Antwoord;
Natuurlijk, Krav Maga is bij uitstek geschikt voor mensen zonder enige gevechtssport ervaring en zijn doorgaans ook een eye opener voor mensen met ervaring. Soms is het juist een voordeel als je niet gehinderd wordt door een minder reële achtergrond en is het ook goed om je juist met je achtergrond open te stellen voor realistische situaties en oplossingen die doorgaans in andere sporten of systemen niet worden belicht.