Waarom K4D

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert level trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder te maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. Minimaal 2 instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal 1 instructeur voor 1 levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Laatste nieuws

Krav Maga Hoofddorp is AVG conform

Kom trainen direct van de bron bij Krav4Defense, proud and loyal IKMF member in Hoofddorp! Kijk voor meer info over het lidmaatschap voor volwassenen onder lid worden en tarieven op deze site en kom gratis een proefles volgen.

September start Krav4Defense weer met de basis van het Krav Maga IKMF-IMI systeem. Een basis die het Krav fundament legt voor meer, veel meer.  Schroom niet en doe gratis een keer mee!  Er is nu voldoende ruimte in de startgroep!

Wist je trouwens dat K4D de éérste echte Krav Maga school is met alléén maar internationaal IKMF erkende Expert level instructeurs én al 10+ jaar in Hoofdddorp zit?    
E 112


Krav Maga Hoofddorp is #1 in Krav Maga met inhoud en kwaliteit.

When the shit hits the fan, you will not rise to the occasion, you will default to your training!!!

Dus laat je niks op de mouw spelden door een certificaten producerend schooltje of bondje, get real, train real, act real!

IKMF 4 LIFE / Krav4Defense

 

 

Contact
Voor vragen of het volgen van een proefles kunt u onderstaand contactformulier invullen.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Krav4Defense is gelegen in de wijk Floriande in Hoofddorp, de adresgegevens vindt u hieronder...
En niet geheel onbelangrijk........ er is genoeg gratis parkeerruimte!

 
De sportzaal van de Cbs "Het Braambos"
Waddenweg 83
2134 XL  Hoofddorp

Stuur ons een bericht